Oulun Kisko järjestää Tryout-tapahtuman 18.5.

Ilmoittautuminen on avattu!

Keskiviikon tiedotustilaisuudessa julkaisimme Kiskon pelaajaringin laajentumisesta. Jatkossa Kisko pelaa ykkös- ja kakkossarjassa, joiden pelaajarinki on yhteinen. Valmennusryhmä järjestää Ouluhallilla lauantaina 18.5. avoimen Tryout -tapahtuman, johon voit ilmoittautua tästä linkistä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 16.5. klo 21 saakka.

Pelaajasopimukset kevään aikana – treenimahdollisuudet starttaavat jo kesäkuussa

Laadukkaan treenaamisen ja urheilullisen kehityksen takuumiehinä toimivat Oulunseutu Urheiluakatemian valmentaja Sami Kurttila ja Kiskon mitaliputkeen luotsannut Sami-Pekka Laukkanen. Ammattiurheilun ja opiskelun tukena toimivan Urheiluakatemian ja Kiskon yhteistyö näkyy jo kesäkuusta alkaen, kun treenivuorot polkaistaan käyntiin.

Sopimusten osalta peli avattiin tiedotustilaisuudessa ja toukokuun aikana sopimusuutisia on tulossa lisää. Tryout toimii näytönpaikkana kaikille Kiskosta kiinnostuneille pelaajille, mutta suosittelemme olemaan rohkeasti yhteydessä, vaikket tapahtumaan pääsisikään osallistumaan. Joukkueen pelaajarinki pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *