Kiskolta kova hankinta kaudelle 2024-2025

Pelaajauutisia luvattiin ja tänään saadaan lopulta julkistaa niistä ensimmäinen, varmasti ainakin suurelle yleisölle nimekkäin. Kiskon paidassa passia nakkoo ensi kaudella nimittäin Lasse Jäntti!

Lasse Jäntti siirtyy Kiskon punaisiin suoraan viime kauden SM-finaaleista, joissa viimeisen finaalin kokonaan pelannut Jäntti juhli muun Akaa-Volleyn joukkueen tapaan SM-hopeaa. 26-vuotiaalta Jäntiltä löytyy vyöltään liigakokemusta jo 201 pelin verran useamman joukkueen riveistä, viimeisimpinä viime kauden Akaa-Volley ja edeltävät kolme kautta Perungan Pojissa.

Puijo-Wolleyn kasvatilla käynnistyy nuorehkosta iästään huolimatta jo kymmenes kausi lentopalloammattilaisena. Ensimmäinen kausi 1-sarjassa oli jo kaudella 2014-15, ja heti seuraavan kauden alkaessa syyskuussa 2015 tuli samalla myös debyytti liigassa Leka Volleyn paidassa. Kolmen Leka Volley -kauden jälkeen tie vei takaisin 1-sarjaan Maaningan Mahdin paitaan yhden kauden ajaksi, ja seuraava kausi 2019-20 jälleen liigassa Savo Volleyn rosterissa. Seuraavat kolme kautta ura jatkui liigan pohjoisimmassa seurassa Perungan Pojissa, jossa annetuilla näytöillä paikka aukeni hallitsevan SM-hopeamitalistin riveihin. Tulevaksi kaudeksi edessä onkin jo aiemmin uralta tuttu paluu 1-sarjaan ja Kiskon paitaan.

182-senttiseltä pallonsylkijältä löytyy täytettä myös palkintokaapista. Viime vuotisen SM-hopean lisäksi Lasselle on kertynyt Suomen cupin hopea Savo Volleyn kanssa kaudelta 2019-20.

”Hyvillä fiiliksillä tulen Ouluun! Seura on nostanut profiiliaan vuosi vuodelta. Nyt myös liigatavoite on asetettu, joten sitä kohti aletaan tekemään töitä. Joukkue vaikuttaa kovatasoiselta ja mahdollisuuksia meillä on vaikka mihin.”

2 ajatusta aiheesta “Kiskolta kova hankinta kaudelle 2024-2025”

  1. Onnea ja menestystä tulevalle kaudelle Oulun Kisko! Oulu on ehdottomasti Lentopalloliigaan kuuluva kaupunki. Kisko on perinteikäs seura joka pelasi aikoinaan SM-liigassa Tiikerien ensimmäisten liigavuosien aikana. Joukkue vaikuttaa jo nyt kovalta. Mahdollisuudet ykkösen voittoon on todella hyvä. Kovaa työtä se vaatii. Nuori ja nälkäinen porukka on siihen kyllä valmis. Tsemppiä kaudelle 2024-2025.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *