Kaksi tulevaisuuden nimeä Kiskon väreihin

Seuraavaa pelaajasopimusta uunista ulos, ja tällä kertaa heti kaksin kappalein. Kiskon tuoreimmat sopimuspelaajat ovat yleispelaaja Aleksi Hänninen ja keskitorjuja Miikku Makkonen.

Aleksi Hänninen on varmasti ainakin oululaisyleisölle tuttu, onhan 18-vuotiaan laiturin kasvattajaseura Kempeleen Lentopallo. Aleksi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt touhuta lentopallon ja beach volleyn parissa vaikka mitä. Aleksi on ollut vakiokasvo ikäkausimaajoukkueissa lentopallon puolella. Päättyneellä kaudella 193-senttinen Aleksi oli Raision Loimun sopimuspelaajia, mutta loukkantumisen takia otteluita kertyi vain kolme kappaletta. Tästä huolimatta Aleksi pääsi vielä kauden päätteeksi huhtikuussa juhlimaan A-poikien SM-hopeaa Kempeleen paidassa. Edellisellä kaudella Aleksi takoi palloa parkettiin Ettan riveissä 1-sarjassa. Sitä edeltävät kaksi kautta Aleksi kuului Ettan liigajoukkueeseen, jossa sai etenkin loppua kohti todella paljon vastuuta. Liigadebyytti tapahtuikin jo 15 vuoden, 5 kuukauden ja 5 päivän ikäisenä lokakuussa 2021, nuorimpana pelaajana liigan historiassa. Mahtuupa saavutuksiin myös viime kesäinen beach volleyn alle 18-vuotiaiden SM-kultakin.

”Hienoa tulla takaisin Ouluun ja pelaamaan Kiskoon. Kiskolla on hyvä meno ja meillä on kova joukkue, mahtavaa päästä tavoittelemaan liiganousua!”

Aleksin pitkäaikainen joukkuekaveri niin junnumaajoukkueista kuin Kempeleen Lentopallon riveistä, 18-vuotias Miikku Makkonen liittyy Kiskoon Ettan 2-sarjajoukkueen riveistä. Niin ikään viime huhtikuussa A-poikien SM-hopeaa juhlinut Miikku on Aleksin tavoin Kempeleen Lentopallon kasvatti. Miikun vyöltä löytyy tämän vuoden mitalin lisäksi B-poikien SM-pronssi kaudelta 2022-23 sekä SM-kulta kaudelta 2021-22. 201-senttisen varren omaava keskitorjuja on erinomainen lisä Kiskon ensi kauden keskikaistalle.

”Hyvät fiilikset päästä mukaan Kiskon rinkiin. Kiskossa on monia tuttuja sekä paljon uusia ihmisiä, joiden kanssa on varmasti mukava lähteä taittamaan ensi kautta.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *