Kuortaneen nuoret päättämään Kiskon syyskauden jouluottelun merkeissä

Pitkästi on jo tätä lentopallokautta katteltu, ja ollaanki päästy jo ihan syyskauden lopettajaisiin asti. Syyskauden viimeistä ottelua juhlitaan tietysti ajankohdan mukasesti teemalla joulu, ja ollaan keksitty tekemistä muillekin lapsille kuin niille kentällä juoksenteleville. Luvassa on muun muassa valokuvaus- ja piirrustuspisteet lapsille (ja miksei aikuisillekin), joulupukin vierailu sekä tietysti kaikkien odottama Playstation vitosen jako. Ihan kiusallaan ja ja ja vaikka asiakaskokemuksen maksimoimiseksi arvotaan se kuitenkin vasta lopuksi, joten ihan heti loppuvihellyksen jälkeen ei kannata kotimatkalle lähteä. Otteluhan alkaa jälleen kello 15 tulevana sunnuntaina 17.12.

Kuortaneen nuorukaisia vastaan Kisko on maratontaulukossa oteltu jälleen hyvin tasaisesti. Kiskon ensimmäisellä kaudella 2021-22 kotiottelu tuotti yhden pisteen, mutta runkosarjan molemmat kohtaamiset päättyivät tappioon Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kokemus oli täysin sama erälukemia myöten. Tuon jälkeen Murikat ei kuitenkaan ole Kiskoa onnistunut voittamaan, viime kauden otatukset päätyi Kiskon pistesarakkeeseen, samoin kuin tämän kauden aikaisempi ottelu Kuortaneella. Päättääkö pääosin plusmerkkisesti alkukauden pelannut kotijoukkue syyskauden kotivoittoon ja paikkaan runkosarjan kahden parhaan joukossa? Aika näyttää, mutta aika hyvältä näyttää. Runkosarjaa on joulutauon jälkeen jäljellä enää kaksi kierrosta, joten voitolla tästä alettaisiin pikkuhiljaa varmistella paikkaa ylemmässä jatkosarjasssa, joten panosta löytyy jouluotteluun!

Murikat ottaa alkulämpät sunnuntaille jo päivää aiemmin kotikentällä, kun Suomen Cupin puolivälierässä tiukasti kiinni oleva Lempo-Volley tulee mittaamaan nuorukaisten tason. Muistakaa, lauantaina kannustetaan Kuortanetta, ja sunnuntaina Kiskoa! Tai no saa tietenki Kuortanettaki kannustaa, ei se meiltä oo pois. Ainakin yks perhe löytynee sunnuntaina katsomosta jolla on varmasti vaikeuksia päättää kumpaa kannustaa, ja se on Kuukasjärven perhe. Molempien joukkueiden passarit on ottaneet ensimmäiset askeleet lentopalloon OsVan vihreissä, ja tuttuja näkyjä on sekä meidän Eeli että vieraiden Ville Oulun lentopallopiirien lisäksi myös junnumaajoukkueissa. Kuortaneen rosterista käytännössä kaikki ovat toki maajoukkuepolkua tallanneita, onhan Kuortaneen valmennuskeskus käytännössä sama asia kuin juniorimaajoukkue. Tietysti sillä erotuksella että tärkeimmät tekijät tulee Kiskon pukukopista. Murikoiden joukkue on kokenut suurehkoja muutoksia viime kaudesta, kun kaksi parasta pisteentekijää Samuel Salminen ja Roope Haapoja siirtyivät isompiin ympyröihin. Salminen siirtyi Raison Loimun ja Haapoja Karelian Hurmoksen liigajoukkueiden riveihin. Pisteiden valossa tämän kauden on vieraiden paidassa aloittanut 2007 syntynyt hakkuri Viktor Viljamaa 139 pisteellään, jotka oikeuttavat pistepörssin nelossijaan. Yleispelaajat Mikko Määttä ja Matias Siika-aho ovat kirittäneet vähintäänkin kiitettävästi 87 pisteellä per sierainpari. 2006 syntynyttä Määttää ja 2005 syntyneitä keskitorjujia Joona Lahtista ja Aaro Paanasta lukuunottamatta koko joukkue on 07-syntyneitä.

Tavataanhan vielä kerran ennen joulua hallilla, tälläkin kertaa ollaan taas hieman uudistettu meidän showta, joka alkaa jo tässä vaiheessa tutusti puolta tuntia ennen ottelua. Lisäksi jouluottelun hengessä löytyy yhteistä lasten ja vanhempien tekemistä, sekä totta kai se pleikkarin arvonta. Liputhan pystyt totta kai ostamaan jälleen ennakkoon täältä, ja sitähän tietysti myös suositellaan hallin vanhalla puolella samaan aikaan olevien yleisurheilukisojen vuoksi. Kahvio myös palvelee totutusti, eiköhän nähdä siis sunnuntaina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *